Bekijk ook de Sponsorpagina

Sven Jonker uit Akersloot (geboren op 7 Januari 1991) is het middelste kind uit een gezin van drie. Hij heeft een oudere broer Kelly en een jonger zusje Bibianne . Sven is geboren met Spina Bifida ( ook wel open rug genoemd). Omdat zijn beide benen zijn verlamd zit hij in een rolstoel. Hij is diverse keren geopereerd in het VU ziekenhuis te Amsterdam (waar hij ook medewerking heeft gegeven bij de promotie film voor de VU Kinderstad) . Verder is Sven ambassadeur van stichting de Opkikker ( dit is een stichting voor kinderen die vaak in het ziekenhuis moeten verblijven, een speciale verwendag te geven). Momenteel tennist Sven in de Nationale jeugd rolstoelploeg van Nederland daarvoor traint hij elke week een aantal uren in Renkum onder leiding van Aad Zwaan bondscoach van de KNLTB. Verder traint hij nog met Fred Spruit die hem ook begeleidt en coacht voor de wedstrijden. Hij doet aan alle toernooien in Nederland van de KNLTB mee en is met zijn 17 jaar al nummer 18 bij de enkelspelers en nummer 18 bij de dubbel spelers van Nederland.  Hij wil graag doorstoten naar de top maar daarvoor heeft hij Uw hulp hard nodig.

Vandaar ook vraag ik u om materiele of financiŽle steun van de

Stichting Sven Tennis